top of page

Z jogo do več moči in energije

Joga je celostna praksa, ki ponuja številne koristi. Z določenimi položaji in dihalnimi tehnikami lahko premagaš občutek preobremenjenosti, utrujenosti in občutek, da nikoli nimaš časa.


Z jogo boš definitifno zmanjšala stres. Glavni razlog za pomanjkanje energije je stres. Z pravimi položaji, boš stres spravila na minimum, umirila boš svoj hiter um in spodbudila svoje telo na umirjanje. Dolečini položaji, dihalne vaje in vodena meditacija je super kombinacija, ki te bo sprostila in hkrati napolnila. Tvoj raven stresa bo veliko manjši ampak dvignila se ti bo raven energije.


Kja pa spanec? Tudi slab spanec ti odvzema energijo in moč. Izboljšaš ga lahko tako, da sprostiš telo in um in spodbudiš občutek umirjenosti. Določene asane, kot tudi predkloni in nežni zasuki, pomagajo pripraviti tvoje telo na spanje.



Povečaj cirkulacijo. Če je ta slaba je tudi energija slaba. Jogijski položaji, ki vključujejo raztezanje in gibanje, izboljšujejo cirkulacijo in povečujejo energijo. Če pa narediš še kakšno inverzijo, kot je strešica ali stojo, se bo tvoje telo še regeneriralo.


Povečaj moč in prožnost. Z leti začutimo, kako moč in poržnost upadata. Joga, ti bo dala super moč in elegantno prožnost. Obrni staranje na glavo in ostani vitalna.


Imaš slabo prebavo? Tudi slaba prebava prispeva k nizki ravni energije. V uri joge, so vključeni tudi položaji, ki prijetno masirajo brebavne organe. Zasuki in predkloni, bodo tvojo prebavo spravili v red, energijo pa dvignili na drugo raven.




Joga vpliva tudi na svoje psihično in čustveno počutje. Z pravilnim dihanjem, osredotočenostjo in urjenjem pozornosti, se boš počutila prizemljeno, prijetno in pozitivno. Stranski učinek te bo vodil, do povečane energije in vitalnosti.



Joga je močno orodje, še posebaj če so položaji izbrani za točno določeno težavo.

Joga ti bo olajšala življenje, dvignila tako fizično kot psihično energijo ter zmanjšala občutek skrbi in stresa.



Prijavi se in preizkusi!


Joga za zaposlene ženske, povrni si energijo in zmanjšaj skrbi.







bottom of page