top of page

Očisti se stresa in napolni baterije z online meditacijo

Nauči se postati zen kot mačka z online vodenimi meditacijami. Različne tehnike meditacije, ti bodo pomagale poiskati notranji mir in utišati um, tudi če si taka kot jaz, da ves čas razmišljaš o naslednjih projektih in kavi.

23.png
22.png

Sprostitvene tehnike in vaje, ti bodo v pomoč, saj te bodo razbremenile in res sprostile, tako, da se boš počutila, kot da bi lebdela na oblaku, vendar brez čudnega puhastega občutka.

 

Zato se udobno namesti in se pridruži lahkotnemu vzdušju. Obljubljam, da je to najboljši način za zen, ne da bi morala dejansko sedeti v jami.

Odmisli misli, vendar ne toliko, da bi pozabila, kje si pustila ključe.

Se najdeš tukaj?

Sploh se ne moreš naspati, slabo voljo prenašaš na druge, čutiš velik pritisk, občutek da je vsega preveč, ti gre na jok, imaš ves čas polno glavo...

Meditacija ni lari fari

z meditacijo boš osvojila super moč in lažje obvladala stres, spremenila pogled na stresne situacije, izostrila svoje samozavedanje in fokus, povečala boš potrpežljivost domišljijo in ustvarjalnost, kakovost spanja boš dvignila na drug nivo.

26.png
25.png

Te zanima, kaj vse boš dobila v programu in kakšna je kupčija?

Različne tematike meditacije (varnost, samozavest, samosprejemanje, spanje...).

Posnetki so shranjeni v knjižnici in dostopni ves čas. Nudim tudi podporo, vedno dosegljiva na vprašanja. Meditacije trajajo od 10 - 35 minut.

 1 mesečni tečaj, znaša 25€

bottom of page