top of page

Joga proti stresu za super zaposlene ženske in podjetnice

Si zaposlena, mama, partnerica, podjetnica? Ves čas žongliraš in multitaskaš? Te skrb za druge, vedno pripelje, da sebe postaviš na drugo mesto?
S spletno jogo proti stresu, postavi sebe na stopničke za zlato medaljo. Postala boš najboljša različica sebe, ohranila ravnovesje med službo, družino in osebnim življenjem. Poskrbi zase!

21.png
24.png

Zmanjšaj stres, sprosti se in obnovi svojo energijo. Jogo izvajaj, kar iz svoje dnevne sobe, vrta ali dopusta - bodisi v živo ali po posnetkih.

In ne samo, da boš zen kot mačka, postala boš bolj fleksibilna,  znebila se boš bolečine v hrbtu in križudihanje bo postalo lahkotno in spala boš, kot dojenček.

Joga je kot kamilični čaj za tvoj živčni sistem.

Se najdeš tukaj:

Si ves čas utrujena, občutiš tudi tesnobo ali anksioznost, težko zaspiš in se še težje zbudiš, tvoj imunski sistem in telo pa sta šibka....

Joga ni samo za hipije

Je dokazano najboljši način za spopadanje z stresom. Poleg tega pa je super skupnost, kjer boš obkrožena z energijo ostalih žensk. Skupaj se bomo borile proti stresu, gradile svojo kondicijo in postale najboljše verzije sebe.

Untitled design(6).png
Rectangle 52.png

1 mesečni tečaj, ki znaša 25€

Vsak teden bodo v knjižnico prihajali novi posnetki, tako kratki za hitro prakso in 60 minutni, ko boš imela več časa.

Vsak ponedeljek ob 19:00  se lahko priključiš online jogi, ki poteka v živo preko GoToMeetinga. Najboljše pa je, da je primerna za začetnice.

Kaj dobiš?

Joga za več preprostosti in manj stresa(8).png
bottom of page