top of page

Zakaj je online joga tako velik trend

Online joga ponuja svobodo in prilagodljivost, z dodatno prednostjo, da ti ni treba hiteti skozi vrata, poiskati parkirno mesto sli skrbeti, kako izgledaš za domačo jogo. Ker je joga dobesedno na dosegu roke, da jo lahko vključiš v vsakdanje življenje.


1. Tvoj čas in tvoj prostor

Online joga ti omogoča, da izbreš dan in čas v dnevu, ki ti ustreza za vadbo. Ali imaš več časa dopoldne ali popoldne. Vedno imaš možnost, da kadarkoli razgrneš joga blazino. Online joga nudi veliko svobode in ti omogoča, da se posvetiš jogi na preprost in enostaven način. Spletna joga ponuja veliko možnosti in rešitev za sodobnega jogija.


2. Absolutno udobje

Morda si nova v jogi in se v studio ne počutiš zelo samozavestno in se težko osredotočiš nase v sobi polnih ljudi. Online tečaj omogoča, da razviješ svojo prakso v udobnem okolju ob pomoči in podpori učiteljice. Ne glede na to ali si napreden jogi ali pa želiš svojo prakso popeljati na višjo raven, je online prostor idealen za ustvarjanje lastnega odnosa z jogo, je zelo osebna in hranljiva izkušnja.



3. Spletna skupnost

Z online jogo se gradi prijetna skupnost. Spletna joga te povezuje z učitlejico in drugimi jogiji. In za mnoge je danes interakcija na spletu glavni način sodelovanja.


4. Globlja povezava

Medtem, ko ti online tečaji pomagajo pri povezovanju, imajo sposobnost, da se na globji način povežeš sama s seboj. Joga od doma ima še vedno moč, da te popelje v sedanji trenutek in te povabi, da se posvetiš sebi. Spletni tečaj joge je preprost in učinkovit način, da ostaneš povezana, navdihnjena in predana svojemu dobremu počutju in osebni rasti


7. Preizkusi

Online joga ti omogoča vadbo v živo. Združi prednost spletnega tečaja z vsem, kar ti je všeč pri studijskem tečaju v živo. Imej učiteljico, ki vadi ob tebi in izkusi energijo in dinamiko, ki jo prinaša ura joge preko spleta.



Pridruži se ali pa le preizkusi, Joga Jana online tečaj.

Počuti se prijetno, v družbi čudovitih žensk z lepo energijo.


bottom of page